Integritetspolicy

Inledning

Denna integritetspolicy syftar till att du som medlem ska få information om hur Make Up Institute (”Bolaget”) hanterar dina personuppgifter, och att du ska känna dig trygg med att behandlingen sker i enlighet med Dataskyddsförordningen och övrig tillämplig personuppgiftslagstiftning. Integritetspolicyn beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande.

 

Vem är personuppgiftsansvarig?

 

Bolaget är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som samlas in från dig som registrerar ett konto på Bolagets hemsida.

Nedan finner du Bolagets kontaktuppgifter.

Make Up Institute AB, 556 542-7803
Stockholm (Frejgatan 73)
+46 8 300-640

 

Vid frågor om Bolagets behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta vårt dataskyddsombud på info@mist.se.

 

Typer av personuppgifter som behandlas

Bolaget behandlar följande personuppgifter om dig.

  • Förnamn & Efternamn

  • Mejladress

  • Födelsedatum

  • Adress

  • Telefonnummer

 

Ditt namn, mejladress, adress, telefonnummer och födelsedatum behöver vi samla in för att kunna administrera och tillhandahålla de tjänster som erbjuds i och med din intresseanmälan i Bolagets tjänst.

 

Vad använder bolaget dina uppgifter till?

 

Kundadministration

Dina personuppgifter behandlas för att Bolaget ska kunna administrera och tillhandahålla de tjänster som erbjuds i och med medlemskap i Bolagets tjänst.

 

Dina rättigheter

Du har vissa lagstadgade rättigheter som du kan göra gällande mot Bolaget. Nedan följer en sammanfattning av dessa rättigheter. För fullständig information om dina rättigheter, vänligen se Dataskyddsförordningen, Avsnitt 3–5.

  • Rätt till tillgång/registerutdrag. Du har rätt att få svar på huruvida Bolaget behandlar personuppgifter om dig. Om så är fallet har du rätt till information om bl.a. vilka personuppgifter som behandlas, ändamålen med behandlingen, vilka externa mottagare som tar del av dina personuppgifter och hur länge vi sparar dina personuppgifter.

  • Rätt till dataportabilitet. Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter som du har tillhandahållit Bolaget i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format. Du har även rätt att begära att Bolaget överför dessa personuppgifter till en annan personuppgiftsansvarig. Rätten till dataportabilitet gäller för personuppgifter som behandlas på automatiserad väg, och som grundas på ditt samtycke eller på ett avtal där du är part.

  • Rättelse av felaktiga uppgifter. Du har rätt att begära att Bolaget korrigerar felaktig eller icke komplett information om dig själv.

  • Radering av vissa uppgifter. Du har rätt att begära att Bolaget raderar dina personuppgifter under vissa förutsättningar, t.ex. om personuppgifterna inte längre är nödvändiga för det ändamål som vi samlade in personuppgifterna för.

  • Rätt att göra invändningar mot Bolagets behandling av personuppgifter. Du har rätt att under vissa förutsättningar invända mot Bolagets behandling av dina personuppgifter.

  • Rätt att invända mot direktmarknadsföring. Du har rätt att när som helst invända mot att Bolaget behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföring. Om du invänder mot sådan behandling ska Bolaget utan onödigt dröjsmål upphöra med all direktmarknadsföring till dig.

  • Rätt till begränsning av behandling dina personuppgifter. Du har rätt att begära en begränsning av Bolagets behandling av dina personuppgifter i vissa fall. Om du exempelvis har bestridit att dina personuppgifter är korrekta, kan du begära begränsning av behandlingen under en tid som ger Bolaget möjlighet att kontrollera om personuppgifterna är korrekta.

  • Klagomål. Om du har klagomål avseende Bolagets behandling av dina personuppgifter, har du rätt att inge sådant klagomål till Datainspektionen.

 

Om du vill framställa begäran om registerutdrag, dataportabilitet, rättelse, radering, invändning eller begränsning, vänligen kontakta Bolaget på info@mist.se.

Ändringar i integritetspolicyn

 

Bolaget förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy. Om sådana ändringar sker kommer detta att aviseras via mejl.

 

Prenumenera nu

Var uppdaterad

Besöksadress Make Up Institute Stockholm:

Frejgatan 73, Stockholm, Sweden 113 26

Telefon nummer:

+46 8 300-640

  • White YouTube Icon
  • Yelp - White Circle

Öppnings tider:

Måndag - Fredag: 08.00  - 17.00

© 2019 by Make Up Institute Stockholm